Lammkronen

Wunderbar zugeschnittenes Stück Lamm
  • Eine Lammkrone am sauber getrimmten Knochen
  • Von unseren Metzgermeistern im französischen Schnitt getrimmt
  • Bestes Fleisch von Lämmern aus natürlicher Weidehaltung
  • Ideal als Koteletts oder im Ganzen
  • Produktnummer: GRL600
  • Preis pro Kilo:
  • Gewicht:
  • Servings:
bester Preis pro Kilo
24,00 €

5 stars

"Simply gorgeous. Very high quality, great tasty cut of lamb"

Mr Slack, Buckinghamshire

Dieser Braten am Knochen ist einer der feinsten Zuschnitte des Lamms. Braten Sie ihn in der Pfanne kurz an und dann rösten Sie ihn langsam im Ofen. So erhalten Sie einen einfach unglaublichen Geschmack. Das Stück sieht spektakulär aus und ist sehr einfach zu tranchieren - einfach zwischen den Knochen nach unten schneiden.
 

Cooking Instructions:
 

Remove from its packaging, allow the meat to come to room temperature for 20 minutes, patting dry with kitchen paper. Preheat oven to 250°C / Fan 230°C / Gas 9 and a frying or griddle pan. Once hot, add a little oil to the pan. Sear the meat for 4-5 minutes. Place your meat uncovered on a rack in a roasting tin, and put into the preheated oven. Cook to your liking following the recommended times:

Medium: 10-12 minutes
Well Done: 14-16 minutes

Remove from the pan, cover with foil and leave to rest in a warm place for 10 minutes.

Nutritional Information:
 
(Typical per 100g)
  • Energy: 1057 kJ/ 253 kcal
  • Fat: 20.2g, of which Saturates: 9.7g
  • Carbohydrate: 0g, of which Sugars: 0g
  • Fibre: 0g
  • Protein: 18.6g
  • Salt: 0.15g

Storage