Schellfischfilet in Apfelwein-Backteig

Frisches Schellfischfilet umhüllt von einem knusprigen, goldbraunen Apfelwein-Backteig
  • Üppige, zarte Schellfischfilets
  • Umhüllt von einem knusprigen Apfelweinb-Backteig
  • Ganz zeitsparend direkt gefroren backen
  • Ohne künstliche Farbstoffe und Geschmacksverstärker
  • Produktnummer: GRF805
  • Preis pro Kilo:
  • Gewicht:
  • Servings:
bester Preis pro Kilo
9,00 €
Nach altem Hausrezept zubereitet ist jeder Bissen dieses Schellfischs in goldbraunem Backteig eine wahre Gaumenfreude. Der Apfelwein macht den Backteig besonders leicht und knusprig und verleiht ihm eine ganz dezente Apfelnote.
 

Cooking Instructions:
 

Remove all packaging. For best results and crispiest batter, deep fry from frozen.

Deep fry: In preheated oil at 160°C for 8-9 minutes.

Pan fry: In 1-2cm of preheated oil over a medium heat for 8-10 minutes, turning once halfway through cooking.

Ingredients:
 

Allergen Advice: for allergens including cereals that contain gluten see ingredients in BOLD CAPITALS

Haddock (FISH) (69%), West Country Cider (SULPHITES) (10%), Rice Flour, Maize Flour, Water, Potato Starch, Maize Starch, Rapeseed Oil, Amaranth Flour, Salt, Dextrose, Raising Agents (Sodium bicarbonate, Disodium diphosphate), Thickening Agent (Xanthan gum).

Nutritional Information
 
(Typical per 100g)
  • Energy: 721 kJ / 172 kcal
  • Fat: 7g, of which Saturates: 0.6g
  • Carbohydrate: 13.4g, of which Sugars: 0.1g
  • Fibre: 0.8g
  • Protein: 13.4g
  • Salt: 0.9g

Storage